wordpress website laten maken

Wordpress website laten maken

Bij een professioneel bedrijf hoort een professionele website. Een website die perfect aansluit bij jouw ambities en klanten wegwijst om contact te maken met je bedrijf. Wil jij een Wordpress website laten maken?

  • Professionele uitstraling
  • Bliksemsnel
  • Zoekmachine geoptimaliseerd

Zoekmachine geoptimaliseerd

Ik lever je website op die volledig zoekmachine geoptimaliseerd is. Hierdoor staat niks je in de weg en kan je aan de slag gaan met je online strategie.

Professioneel design

Een website die goed aansluit op je bedrijfsprofiel en tegelijkertijd doeltreffend je klanten bedient.

Bliksemsnel

Niet alleen goed voor een hogere ranking in Google zoekresultaten. Een snelle website zorgt er ook voor dat je je bezoekers behoudt en ze niet naar de website van de concurrent gaan zoeken.

Volledig responsive

Een aansprekende website voor desktop én mobiele aparaten. Wel zo lekker bij de tijd.

Gebruikersvriendelijk beheer

Wordpress is een gebruikersvriendelijk contentmanagementsysteem waarmee je zonder technische kennis de teksten en indeling van je website kunt aanpassen.

Hoe ga ik te werk

Ik help je graag op persoonlijke wijze aan een mooie website. Van start-to-finish zal ik je zoveel mogelijk betrekken bij het bouwproces.
Kennismaking
Dit kan in de vorm van een fysiek gesprek. In Covid-19 tijden heb je mogelijk meer voorkeur voor een video of telefoongesprek, ook helemaal prima! In het gesprek gaan we ons oriënteren op je wensen en eisen.
Plan van aanpak en tijdlijn
Op basis van het oriënterend gesprek werk ik een plan van aanpak uit en een bijbehorende tijdsinschatting verwerkt in een offerte.
Eerste concept
Met je wensen en eisen als basis bouw ik een eerste concept op. Deze toetsen we samen en stellen ons vervolg bij of gaan op dezelfde voet verder.
Functionaliteit creëren
De website wordt werkend gemaakt en klaargemaakt voor de content.
Content plaatsen
De website wordt gevuld met teksten en andere content zodra de techniek en structuur klaar is.
Livegang
Na wat laatste checks en optimalisatie kunnen we live! Tijd om je netwerk op de hoogte te brengen en nieuwe klanten binnen te hengelen.
Onderhoud en ondersteuning

Na het opleveren van de website ga ik graag voor je aan de slag om de website te onderhouden en aan te passen waar nodig. Hiervoor zijn een aantal onderhoudspakketten beschikbaar.

Laten we kennis maken

Maak een vrijblijvende afspraak en kom erachter wat ik voor je kan betekenen.