Portfolio

In meer dan 10 jaar tijd heb ik voor verschillende klanten websites en andere functionaliteit gemaakt. Hieronder een greep uit mijn werk.

Sociaal Fonds Veiligheidsdomein

CAO informatiehub
Het SFV ontwikkelt en ondersteunt activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt, scholing en sociaal beleid binnen de werkingssfeer van de cao Veiligheidsdomein.

Het Groene Net

Website
Het Groene Net is een lokaal warmtebedrijf dat via een ondergronds warmtenet duurzame warmte en koude levert aan bedrijven en woningen in Sittard-Geleen, Beek en Stein.

Snelle Ijzers

Website
De stichting Snelle IJzers faciliteert getalenteerde jongeren uit de driehoek Brabant/Gelderland/Utrecht met liefde voor de schaatssport om ze door te laten groeien tot de Nederlandse marathonschaatstop.

Vbe NL

Nieuwshub en ledenportaal
De Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) is een brancheorganisatie voor het veiligheidsdomein met een breed palet aan activiteiten op het gebied van onder andere evenementen, horecagelegenheden, bedrijfspanden, luchthavens, geldwaardelogistiek, winkelsurveillance, verkeersregelaars en persoonsbeveiliging.

Warmtenet Eindhoven

Website
Informatie over de biomassacentrale in Meerhoven, de locaties waar ze warmte leveren, storingsinformatie, contactgegevens van onze klantenservice, tarieven voor warmtelevering en antwoorden op veel gestelde vragen voor particuliere en zakelijke klanten.

Ready to Scale

Website + Funding database
Ready to scale is a unique growth program designed by ACE, The Startup Network, entrepreneurs, investors, and the Amsterdam Universities to boost your company’s growth. It is a hands-on program designed to the needs and reality of entrepreneurs that have the ambition to expand.

Laten we kennis maken

Maak een vrijblijvende afspraak en kom erachter wat ik voor je kan betekenen.